Kalender mooi relatiegeschenk. Voor bijvoorbeeld Urk-Ajax.

Heb je een netwerkbijeenkomst, een klantbezoek, een feest met zakelijke kennissen of een ander evenement en zoek je een mooi geschenk?

Een actueel voorbeeld: De Urker voetbalvereniging ontvangt binnenkort het Amsterdamse Ajax. De wedstrijd Urk-Ajax is een mooi moment om indruk te maken met een mooie Urker kalender.

Ander voorbeeld: met kerst wil je alle vrijwilligers van je stichting een leuk pakketje geven. Maar niet weer die eeuwige rollade (hoewel erg lekker) en een fles wijn. De kalender past goed in je nieuwe kerstpakket met Urker thema.

Ze onthouden je bedrijf of vereniging

Zoek je:

Iets waardoor ze jouw bedrijf, vereniging of stichting onthouden, iets waar ze plezier aan hebben, iets waarmee ze meer over Urk leren zonder te veel promopraat, iets waardoor ze zelfs wat van het dialect op kunnen pikken.

Met jouw logo (gratis)

Zoek je:

Een geschenk met jouw logo (gratis) erop, zodat ze nooit vergeten van wie ze het gekregen hebben.

Zoek je:

Een cadeau met Urker feitjes, foto’s, spreuken, cartoons, verhaaltjes, citaten en kleine interviews met Foppe de Haan, Arie Slob, Kees van der Staaij.

Gevonden: Urker Spreukenkalender

Je hebt het perfecte geschenk gevonden.

Koop de Urker Spreukenkalender. Een tweedaagse scheurkalender met behapbare en interessante info over pittoresk en karakteristiek Urk. Een cadeau met inhoud.

Vanaf 25 stuks: fijne kortingen

De kalender kost normaal gesproken 12,95 euro per stuk. Maar koop je er meer dan 25, dan krijg je fijne kortingen.

Bij 25+ stuks kun je ook een logo op het karton laten plaatsen, zonder extra kosten. Of een boodschap op het eerste blaadje zetten. Ook gratis.

Neem meteen contact op

Uitgever Johan van de Berg vertelt je meer over de kortingen, de logoplaatsing en de besteltijd.

>Neem nu contact op met de uitgever en bestel je persoonlijke Urker Spreukenkalenders voor relaties of voor een evenement. 

 

Geef een reactie